Hydropeel technológia

Hogyan működik?

Trichológus kollégáink és a hydropeel technológia segítségével, szerencsés esetben, akár pár hét alatt tünetmentes állapotot érhetünk el!

A készülék szabályozható nyomással, maximum 7 bar kibocsátására képes. A fejbőrön felhalmozódott kóros elváltozások eltávolításában is megoldást nyújt, mindössze 20-30 perc időtartam alatt. Eredményeként a fejbőrre felvitt hatóanyagok szinte maradéktalan felszívódását garantáljuk. Számos fejbőrproblémáknál jelentős a javulás mértéke, sokan akár évekig is küszködnek például egy makacs pikkelysömör kezelésével.

Gyógyhatású összetett oldatok és egy különleges porlasztófej segítségével, rendkívül nagy sebességű, nagyon finom cseppekre bontott sugárral

feloldjuk, fellazítjuk a hámréteg felső sejtsorait. Ezzel együtt eltávolítjuk a lerakódásokat, illetve a nem kívánt rétegeket. A kezelőanyaggal előkészített, immáron nagy felszívóképességgel rendelkező bőrön elvégezhetjük a probléma megoldásához megfelelő kezeléseket. Az eljárás nem avatkozik bele hátrányosan, hanem – épp ellenkezőleg- besegít a fejbőr normál működésébe. A megváltozott fejbőr struktúra következtében a fiziológiai tényezők nagymértékben javulnak!

A kezeléseket Magyarországon eddig egyedülálló módon végezzük, a rendelkezésünkre álló Hydropeel készülék segítségével.