Kiknek ajánlott?

Természetes hajgyógyászat Pellissima Hydropeel kezeléssel

Egyedülálló kezelés

A hajgyógyászatban egyedülálló Pellissima kezelést mindazoknak ajánljuk, akik problémás fejbőrrel, hajhullással küzdenek, fiatalítani kívánják a fejbőrüket illetve azzal egyidejűleg növelni, és egészségesebbé szeretnék tenni hajkoronájukat.

Mitől egyedülálló?

Ahogy két teljesen egyforma ember sem létezik, úgy két teljesen egyforma fejbőr sincs. Bőrünk egyéni körülményektől függően adhat eltérő választ egyes problémákra, vagy terápiákra, ezért a kezelés személyre szabottan történik. Első lépésként egy képzett hajgyógyász (trichológus) megvizsgálja a vendég hajszerkezetét, hajhagymáit és fejbőrét egy speciálisan erre kialakított diagnosztikai eszközzel, a mikrokamerával. A vizsgálat eredményétől függően választja ki a kezelést végző szakember a megfelelő terápiás készítményeket, a kezelés hatékonysága érdekében. A kezelőszerek olyan speciális hajgyógyászati terápiás termékek, amely a hajas fejbőr és a haj egészségének helyreállítását szolgálják. Folyamatos, konzultációval, a vendégekkel együtt kísérjük figyelemmel a javulás menetét.

Hogyan működik?

A mikrokamerás haj és fejbőrvizsgálat mára már pontos diagnosztikai eszköznek számít. Hajunk nagyon jó tükörképe szervezetünknek, akárcsak a léleknek a szem. Szervezetünknek akár legkisebb változásaira is lehet következtetni a fejbőr, a haj, illetve a hajhagyma elváltozásaiból. A hajhullás és a fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek intő jelként szolgálnak. Számos esetben derül fény a vizsgálatok során olyan problémára, amelynek addig egyértelmű jelét nem is tapasztaltuk a szervezetben. A mikrokamera, egyedülálló technológiájának köszönhetően, akár -,a problémától függően – 50, 200, 300 vagy akár 400x-os nagyítású képet képes egy kijelzőre vetíteni a problémás célterületről, mely lehetővé teszi a hajgyógyász szakember számára a problémák pontos feltárását. Vendégek így figyelemmel kísérhetik a kezdeti állapot megismerésétől kezdve a gyógyulás fázisait.

Megoldás viszkető fejbőr problémákra

Hajgyógyászat avagy Trichológia

A trichológia szó a görög trichos (szőr) és logos (tudomány) szavakból származik. A hajgyógyászat a 1870–es évek környékén vált önálló tudományággá angliai gyökerekkel. A hajgyógyászati kezelésre szolgáló termékeket Dr. Enzo Formentini bőrgyógyász professzor fejlesztette ki. Ezek a termékek a természetgyógyászati elveket ötvözik a legújabb bőrgyógyászati terápiás kutatási eredményekkel. A készítmények növényi-gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak és a terápiás hatáson kívül, biztosítják a fejbőr és a haj normál működéséhez, növekedéséhez szükséges tápanyagokat is. Elsődleges szakmai törekvés, hogy ne csupán tüneti kezelést alkalmazzunk, hanem a kiváltó okok feltárásával segítsük a panaszok, fejbőr-betegségek gyógyítását. Ennek érdekében folyamatos szakmai együttműködésben állunk tanácsadó szakorvosokkal, természetgyógyászokkal, akik szükség esetén további vizsgálatokat végeznek, vagy a megfelelő egészségügyi szakellátó intézményekbe utalják a vendéget. A trichológus, másnéven a hajanalitikus fő feladata megvizsgálni a hajas fejbőrön az egészséges folyamatokat, és diagnosztizálni a kóros elváltozásokat. A hajgyógyászat tudomány célja, hogy mindig a lehetőségek keretein belül az egészséges, eredeti fejbőr- és hajszerkezetet visszaállítsa. A szakemberek ehhez egy speciális segédeszközt, a mikrokamerát használják.

Pikkelysömör

Fejbőr zsírosodás

Fejbőrhámlás

Zsíros korpa

Száraz korpa

Bakteriális fertőzések

Gombás fertőzések

Fejtetvesség

Kóros hajhullás

Poszt-COVID

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő