Babacsomag

Bevált recept babáknak:
Sensitiv sampon , kókusz pakolás, bianca proteica.
Ő már tudja, hogy a sportot, az egészséges életmódot már gyerekkorban is el lehet kezdeni akkor miért lenne ez másként gyermekünk hajának és fejbőrének ápolásával?!
Baba csomagunkat már egészen kisgyermek kortól ajánljuk! Kifejezetten ajánlott babaúszás elkezdésekor már, hogy az uszoda vizétől igénybe vett fejbőr, és hajszálak védelmet kapjanak, ezáltal megóvjuk a további károsodástól gyermekünk fejbőrét és egészséges maradjon!

Sensitivo hajfürdő

Érzékeny fejbőr kezelésére.
Tartalmaz :

  • búzacsíra olajat,
  • mandula esszenciát,
  • Aloe Vera-t.

300 ml kiszerelésben kapható.

Bianca Proteica

Tejproteint tartalmaz. Fejbőrön és a hajszálra kifésülve is kiválóan hat. Kipótolja a hajszál szerkezeti rendellenességeket. Erősen hidratál. Építi a hajhagymát, és a hajszál szerkezetét. Praktikus 100 ml-es kiszerelésben sprays kiszerelésben kapható. Öblítést nem igényel, ezért a hajmosást lezáró emuzióként is kiválóan használható.

Cocco ( kókusz ) pakolás

Kókusz fejbőr-haj pakolás.
Nagyon erős hidratáló készítmény, száraz, szőkített, töredezett hajra történő alkalmazása során, a haj visszanyeri fényét, rugalmasságát. Zsíros fejbőrre nem ajánljuk, mivel a nagy mennyiségben fejbőrre jutó vizet nem képes megkötni a hydrolipid réteg. 150 ml pumpás kiszerelésben kapható.