Festett hajra

Te sem tudsz lemondani a trendi hajszínekről? Szívesen festeted a hajad tartós hajfestékekkel de mégis a fodrásztól kilépve másnap már elveszti hajad a friss haj érzését, és gyorsan fakul a hajszíned a fodrászod legnagyobb igyekezete ellenére is? Van megoldásunk, ugyanis ezt a csomagot Neked találtuk ki, mely termék összetevőket figyelembe véve amellett hogy tápláják a fejbőröd és megóvják a hajszálak szerkezetét a festések között, még hosszabban tartó intenzív hajszínt is elérhetsz velük!

Sensitivo hajfürdő

Érzékeny fejbőr kezelésére.
Tartalmaz :

  • búzacsíra olajat,
  • mandula esszenciát,
  • Aloe Vera-t.

300 ml kiszerelésben kapható.

Mandula pakolás

Univerzális fejbőr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló.
(víz-lipid beállító hatás). Nagy mennyiségű vizet visz a fejbőr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevője.
150 ml-es pumpás kiszerelésben kapható.

Mineralizzante

Hatóanyagainak köszönhetően 64szer hidratálóbb és 64szer jobban építi a hajszálszerkezetet, mint a hagyományos balzsamok.
Hozzáadhatjuk kedvenc hajfestékünkhöz is, mellyel megvédjük a hajat a hajfestés káros hatásaitól, valamint tartósabb színt érünk el ennek hatására. Praktikus 100 ml sprays kiszerelésben kapható! Öblítést minden alkalmazási módjánál igényel!

Hyaluron +

Anti-Aging szérum a kimerült, stresszes fáradt bőr regenerálására.

A Hyaluron + alkalmazása a hajgyógyászatban is kiemelkedő szerepet kap.
Mivel nem nehezíti el a hajszál szerkezetét, ezért kiváló választás vízhiányos fejbőr és hajhagymák hidratálására valamint a hajas fejbőr rugalmasságának és fiatalításának visszaállítására, valamint a haj természetes fényének visszaállítására.
Elegáns 50ml pumpás kiszerelésben kapható.