Fizetés, szállítás

Szállítási és fizetési információk

A rendelés véglegesítése (ajánlattétel)

Amennyiben Ön meggyőződött arról, hogy a kosár tartalma megfelel az Ön által megrendelni kívánt termékeknek, valamint az Ön adatai helyesen szerepelnek, úgy a „MEGRENDELÉS” gombra kattintva zárhatja le megrendelését. A honlapon közölt információk nem minősülnek az Eladó részéről szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak. A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó megrendelések esetén Ön minősül ajánlattevőnek, és a szerződés az Ön által a honlapon keresztül tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre a jelen ÁSZF rendelkezései szerint

Ön a „MEGRENDELÉS”  gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén – fizetési kötelezettséget von maga után.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Önt az ajánlata 48 órás időtartamban köti. Amennyiben az Ön ajánlatát a jelen általános szerződési feltételek szerint 48 órán belül nem igazolja vissza az Eladó, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól.

A rendelések feldolgozása két lépcsőben történik. Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. A rendelésről először egy automata visszajelzést kap, ami csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.

Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során egy második e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát.  A szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre (második visszaigazolás).

Fizetési módok

Utánvétel belföldön

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az „Utánvétel” fizetési módot. Utánvételes rendelést kizárólag készpénzben lehet kiegyenlíteni a futár részére.

Utánvétel kezelés díja 300 Ft + 27% Áfa, azaz bruttó 381 Ft.

PayPal

PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos
fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:

  • Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szüksége van, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában.
  • A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha hozzárendeli bankkártyáját a PayPal fiókjához, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtennie.
  • A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheti ki a termékek árát az interneten.
  • Csatlakozzon a PayPalhoz és fizessen meg egyszerűbben a webáruházban!

Előre utalás

Amennyiben a rendelés értékét előre szeretné kiegyenlíteni, válassza a „Előre utalás” fizetési módot.

Szállítási módok, díjak

Belföldön

GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.
Belföldi kiszállítás költsége: 1250 Ft + áfa azaz 1587 Ft
Belföldi csomagpontra kiszállítás költsége: 1250 Ft + áfa azaz 1587 Ft
Belföldi ingyenes házhoz szállítás 20.000 Ft vásárlás fölött.

FOXPOST csomagküldés

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.
Belföldi kiszállítás költsége: 1250 Ft
Belföldi ingyenes házhoz szállítás 20.000 Ft vásárlás fölött.
Foxpost automata kereső: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Külföldön

CSOMAGKÜLDŐ nemzetközi szállítás:

A kiszállítás költsége országonként/súly változik. A termék súlyának meghatározása automatizált becslés alapján történik a vásárlás pillanatában. A kalkulált súly és a csomag valós súlya között eltérés lehet. A várható szállítási határidő 2-4 munkanap a feladáshoz képest.

A kiszállítás költségei az alábbiak szerint fizetendőek:

I. Besorolás : Ausztria, Szlovénia, Csehország,Románia, Románia GLS,Szlovákia, Horvátország

II. Besorolás: Németország, Olaszország, Svájc

III. Besorolás: Hollandia, Belgium, Franciaország,Spanyolország,Görögország, Luxemburg, Svédország, Finnország

 

0-1 Kg 1,1-2 Kg 2,1-5 Kg 5,1-10 Kg
I. Besorolás 2000 Ft 2500 Ft 3000 Ft 3500 Ft
II.Besorolás 3500 Ft 4000 Ft 4500 Ft 5000 Ft
III.Besorolás 4000 Ft 4500 Ft 5000 Ft 5500 Ft
IV. Oroszország 7000 Ft 8000 Ft 15000 Ft 25000 Ft

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.