Lépésről lépésre

Természetes hajgyógyászat, Pellissima Hydropeel kezelés

A hydropeel kezelés lépései

A kezelés teljesen fájdalommentes, kellemesen hűsítő, relaxáló érzést nyújt.

Z

Előkezelés

Az előzetes mikrokamerás vizsgálat során észlelt hajas fejbőr problémának megfelelően a kiválasztott szérumot felvisszük a hajas fejbőrre.

Z

Irányított vízsugár

7 bar nyomással nagy sebességgel finom cseppekre bontott vízsugárral fellazítjuk a hámréteg felső sejtsorait ezzel eltávolítva a felgyülemlett lerakódásokat.

Z

Tisztítás

Az előzetes mikrokamerás vizsgálat során észlelt hajas fejbőr problémának megfelelően a kiválasztjuk a sampont mellyel alaposan megmossuk a fejbőrt és a hajat.
Z

Pakolás

Hidratáló és zsírosodást csökkentő kétkomponensű balzsamot alkalmazunk, mely kiválóan alkalmas a hajas fejbőr hidrolipidréteg rendezésére. Kamilla és rozmaring valamint az orvosi mézfű összetevőinek köszönhetően nyugtató kellemes érzést nyújt a fejbőrnek táplálva és erősítve azt. Masszírozva, visszük fej a fejbőrre.
Z

Záróemulzió

Az előzetes mikrokamerás vizsgálat során észlelt hajas fejbőr problémának megfelelően a kiválasztjuk a megfelelő záróemulziót, mely nem igényel öblítést. Hajszárítást követően a vendég tiszta, élettel teli fejbőr érzésével távozik, mely azonnal pozitív hatással van fizikai közérzetére, hangulatára.

Haj és fejbőr vizsgálat

A pellissima hydropeel kezeléseket minden esetben egy mikrokamerás vizsgálat előzi meg. A vizsgálatokat pontos anamnézis egyidejű felvételével végezzük, természetesen képzett trichológus segítségével. Magyarországon eddig egyedülálló módon végezzük a kezeléseket a rendelkezésünkre álló Hydropeel készülék segítségével. Gyógyhatású összetett oldatok és egy különleges porlasztófej segítségével, rendkívül nagy sebességű, nagyon finom cseppekre bontott sugárral feloldjuk, fellazítjuk a hámréteg felső sejtsorait. Ezzel együtt eltávolítjuk a lerakódásokat, illetve a nem kívánt rétegeket. Az eljárás nem avatkozik bele hátrányosan, hanem – épp ellenkezőleg- besegít a fejbőr normál működésébe. A megváltozott fejbőr struktúra következtében a fiziológiai tényezők nagymértékben javulnak!
A Pellissima hydropeel rendszer további kezelőanyagaival az előkészített, immáron nagy felszívóképességgel rendelkező bőrön elvégezhetjük a probléma megoldásához megfelelő kezeléseket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő