Hajgyógyászat

Pellissima Hydropeel kezelés

Fejbőr helyreállítás a természet erejével

Célunk a fejbőr egészséges állapotának visszaállítása, annak megőrzése, a nem kívánt folyamatok megszüntetése. A kozmetikai vagy viszkető fejbőr problámák esetén egyaránt hatékony a fejbőr peeling, akár érzékeny bőrön is biztonságosan elvégezhető. A kellemesen hűsítő terápia tisztít és segít helyreállítani a hajas fejbőr normális állapotát, így megteremtve az egészséges haj és gyönyörű hajkorona előfeltételeit.

Innováció a hajgyógyászatban

A fejbőr és a haj elváltozásai kényelmetlen és viszkető tüneteket okozhatnak. A Hydropeel készülék a kozmetikában már ismert technológia, azonban a hajgyógyászatban forradalmian új törekvés. Kezelésünk alapja többek között az életet adó víz. Segítségével lehetőségünk nyílik olyan rétegeket elérni a fejbőrben, amelyre eddig még nem volt példa.

Hydropeel Technológia

A fejbőr problémákra egészen új és hatékony megoldást jelent a Hydropeel készülék a Pellissima gyógynövényes terápiás készítményekkel alkalmazva. Trichológus kollégáink és a Hydropeel technológia segítségével, szerencsés esetben, akár pár hét alatt tünetmentes állapotot érhetünk el!

Hogyan működik?

Hydropeel technológia és hajanalitikus segítségével akár pár hét alatt tünetmentes állapot érhető el!

Kiknek ajánljuk a kezelést?

Az egyedülálló hydropeel kezelés helyreállítja, fiatalítja és egészségesebbé teszi a hajas fejbőrt.

Lépésről lépésre

Fejbőr vizsgálat, diagnózis, hydropeel kezelés és otthoni terápia személyreszabott kialakítása hajgyógyász segítségével.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő